Acélbetétes Műanyag Nyílászárók

Snabb och digital kundservice med en aktivt personligt närvaro 

BergFönster – modern innovation med fokus på miljön, kvalité, design och säkerhet!

JAG VET, VAD JAG VILL

PLANERING

MÄTNING

BESTÄLLNING

TRANSPORT

MONTERING

Fönster

Perfektionism på en vänlig prisnivå!
SCHÛCO kompositfönster-system av hög kvalité som anpassas efter kundens behov, vision, smak och för hemmets karaktär.

Skjut- och ytterdörrar

Ytterdörrar – uttryck för elegans och finess i förhöjd säkerhetsklass. Välisolerade ytterdörrar - låga driftskostnader med god ljudisolering. Smarta funktioner som ökar komfort. Skjutdörrar – perfektionism mellan det inre och det yttre.

Smarta Tillbehör

Bergfönster tänker på alla detaljer! Färg, Handtag, Glas, Fönsterbeck, Ventilation, Säkerhet. Oändliga variationsmöjligheter!

Säkert och underhållsfritt

Fönster

Perfektionism på en vänlig prisnivå!

SCHÛCO kompositfönster-system av hög kvalité som anpassas efter kundens behov, vision, smak och för hemmets karaktär.

Renovering, Veranda och Terass

Berg Classic CT 70 fönster

Berg Classic CT 70 PVC Schüco fönstersystem är en komplex fönstersystem med bra värmeisolerings-förmågor, skräddarsyddade för att ta hand om både naturens resurser och din plånbok.

5 kammarsystem med 70 millimeters kampdjup, väggtjocklek CLASS A

Fönsterbyte och Tillbyggnation

Berg Comfort 82 fönster

Berg Comfort 82 energieffektiva fönster tillverkas av den nya smart tyska teknik, SCHÛCO LinIng profilsystem som når målet på hög energibesparing.

7 kammarsystem med 82 millimeters  karmdjup, väggtjockklek CLASS A

Nybyggation och Tillbyggation

Berg Trend 82 fönster

BERG TREND 82 –  För kunder som  vill ha höga standarder på vänligt prisnivå!

BERG TREND 82 fönster har en mycket hög energiprestanda och är ett utmärkt produktval med högklassig tysk teknologi samt valfri traditionell eller modern design.

7 kammarsystem med 82 millimeters  karmdjup, väggtjockklek CLASS A

Passivhusnivå

Berg Thermo Passive SI 82+

Berg Thermo Passive SI 82+ av förtillverkade Schücos  profiler, har ett U-värde på 0,74 i  fönster med fast karm och 0,78 för öppningsbara partier, vilket är klart marknadsledande.

Shüco patenterad ALU INSIDE profiler – PVC med infällda aluminiumprofiler.

SCHÛCO 7 kammarsystem med THERMO MODUL

Dörrar

Ytterdörrar – uttryck för elegans och finess i förhöjd säkerhetsklass.

Välisolerade ytterdörrar – låga driftskostnader med god ljudisolering. Smarta funktioner ökar komforten.

Skjutdörrar – perfektionism mellan det inre och det yttre.

Skjutdörrar

Perfektionism mellan det inre och det yttre

Låt ljuset komma in i rummet! Vardagsrummet kan bli en del av trädgården och ge en upplevelse i naturens komfort! Bergfönster skjutdörrar med kompositkonstruktion från oisolerade system för inomhusbruk eller enklare uterum till varianter för passivhus. Alla måttanpassade för just ditt hem.

Ytterdörrar

BergFönsters ytterdörrar - uttryck för elegans och finess i förhöjd säkerhetsklass

Ytterdörren är huskaraktärens första utryck vilket speglar husets personliga stil. Mängden av Bergfönsters designalternativ utforma en ytterdörr enkelt, efter ditt eget önskemål. Bergfönsters ytterdörrar är välisolerade och har en hög säkerhetsnivå.

Smarta tillbehör

Berfönster tänker på alla detaljer!

Färg, Ytterbehandlingar, Handtag, Glas, Fönsterbeck, Ventilation, Säkerhet.
Oändliga variationsmöjligheter!

Färg

För färggestaltningen kan de briljanta metallicfärgnyanserna Schüco AutomotiveFinish, PVC-foliesortimentet Schüco UnlimitedFinish samt Schüco TopAlu användas. Passande till ytdesignen med profilstommar i massa olika färger.  

Valfri eloxering eller lackering med möjlighet till 76 olika färgval och mönster in– och utvändigt, enligt RAL färgskalan.

Glas

Isolerglas med den ogiftiga ädelgasen argon i mellanrummet mellan glasrutorna. Fönsterglas eller planglas är glas för användning i fönster.

De ingående glasen kan sedan ha olika egenskaper, till exempel energisparglas eller solskyddsglas.

I BergFönsters sortiment ingår det glasenheter av enkelt klar-/floatglas till modern energi glaskasetter med låg Uw 1,0W/m2K värmesioleringsvärde.

Handtag

De universellt användbara handtagen lämpar sig utmärkt för fönster, dörrar och lyftskjutdörrar i såväl mekaniskt som elektriskt utförande.

Från fönsterhandtag till dörrtrycke har Schüco lyckats kombinera design och teknik så att även de specifika kraven i samband med förebyggande brandskydd tillgodoses.

Solskydd

För skydd mot starkt solljus kan solskydd användas för fönster.

Invändigt skydd kan vara i form av persienner och rullgardiner. Hitta solskyddsprodukter som passar ditt hem och dina önskemål.

Fönsterbleck, Fönsterbänk

Fönsterblecken hindrar regnvatten att tränga in mellan fönstrets karmstycken och väggen, samt avleder vattnet som annars skulle rinna över glas och fasad.

Ventilation

Det fönsterintegrerade ventilationssystemet Schüco VentoTherm bildar ett enhetligt utseende i kombination med det stängda fönstret. 

Om BergFönster

BergFönster – modern tysk innovation med fokus på miljö, kvalité, design och säkerhet!
BergFönster ägs av LFL Network AB som är en ärlig leverantör på den svenska marknaden sedan 2016. Vi är ett företag  som använder nya moderna verktyg för att minska organisationskostnader.  Verksamheten startades med ambitionen för försäljning av kvalitativa kompositfönster,  skjut-, ytterdörrar samt solskydd. BergFönster står för perfektionism på en vänlig prisnivå, samt måttbeställning utan kompromiss – fönster och dörrar i fria former som passar, in i millimetern!

CE_Kicsi

Bli en BergFönsters partner

Vi anser att samarbetspartners är det smartaste sättet för vårt företag att växa tillsammans och ha rigtikt med nöjda kunder!

Byta fönster och fönstermontering

Bergfönsters monteringspartner garanterar en hög kvalité på monteringen, för att erbjuda våra kunder ett tryggt och bekvämt fönsterbyte. Det är viktigt att montering håller lika hög kvalite som våra produkter. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök.