Garantibestämmelse

Vår garanti gäller vid korrekt hantering, montering och skötsel av produkter. Garantin gäller inte då varan är felmonterad eller har yttre påverkan. Montering ska utföras enligt BergFönster/LFL Network AB anvisningar för att garantin ska gälla. BergFönster/LFL Network AB tillämpar Glasbranschföreningen och Svensk Planglasföreningens villkor vid reklamation och garantihantering.

1 år full garanti
5 år på hela konstruktionen samt kondens mellan glas
5 år på vit standard och på övriga kulörer

Om BergFönster

BergFönster – modern tysk innovation med fokus på miljö, kvalité, design och säkerhet!
BergFönster ägs av LFL Network AB som är en ärlig leverantör på den svenska marknaden sedan 2016. Vi är ett företag  som använder nya moderna verktyg för att minska organisationskostnader.  Verksamheten startades med ambitionen för försäljning av kvalitativa kompositfönster,  skjut-, ytterdörrar samt solskydd. BergFönster står för perfektionism på en vänlig prisnivå, samt måttbeställning utan kompromiss – fönster och dörrar i fria former som passar, in i millimetern!

CE_Kicsi

Bli en BergFönsters partner

Vi anser att samarbetspartners är det smartaste sättet för vårt företag att växa tillsammans och ha riktigt med nöjda kunder!

Byta fönster och fönstermontering

Bergfönsters monteringspartner garanterar en hög kvalité på monteringen, för att erbjuda våra kunder ett tryggt och bekvämt fönsterbyte. Det är viktigt att montering håller lika hög kvalité som våra produkter. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök.